"Sretan sam što sam u Bayernu, a Bayern je sretan što me ima za kapitena"
Foto - EPA

Manuel Neuer o ostanku u Minhenu

"Sretan sam što sam u Bayernu, a Bayern je sretan što me ima za kapitena"

M. Šljivak

Golman minhenskog Bayerna Manuel Neuer sačuvao je danas mrežu u duelu protiv Union Berlina.

Bavarci su upisali laganu pobjedu od 0:2, a po riječima Neuera trijumf u današnjem meču je sasvim zaslužen.

"Sretni smo što smo se konačno vratili na teren i što kući idemo s tri boda. Pobjeda je sasvim zaslužena, a iako smo radili žestoko na treninzima, bilo je naporno jer smo devet sedmica bili bez utakmica", rekao je Neuer.

Golman Bayerna još uvijek nije produžio ugovor s klubom. Aktuelni mu ističe naredne godine, a pregovori oko novog su se odužili. Nikakvih novosti o produžetku saradnje nema.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Još uvijek nema ništa novo. Sretan sam što sam u Bayernu i Bayern je sretan što me ima za kapitena. Optimistični smo, ali još se nismo dogovorili", dodao je Neuer.

Iskusni golman je već devet godina član bavarskog velikana. Osvojio je apsolutno sve, a nastupio je u ukupno 375 utakmica.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije