"Sretan sam zbog Pehlića i Handžića"

Varešanović za SportSport.ba

"Sretan sam zbog Pehlića i Handžića"

Adnan Beganović

Nakon poraza u Zenici fudbaleri Sarajeva su danas na Koševu savladali Slaviju rezultatom 4:2. Izabranici Mirze Varešanovića pružili su sasvim solidnu partiju, a sa ovom konstatacijom slaže se i šef stručnog štaba bordo momčadi.

"Odigrali smo sasvim solidno i na kraju smo sasvim zasluženo slavili. Utakmicu smo dobro otvorili, postigli smo gol u pravo vrijeme, no onda dolazi do opuštanja i Slavija nas kažnjava. Znao sam da će Slavija pružiti dobru partiju, jer na Koševu joj odgovara, a u isto vrijeme danas su fudbaleri iz Istočnog Sarajeva bili rasterećeni", rekao je Varešanović za SportSport.ba i dodao:

"Na poluvremenu smo se dogovrili da odmah krenemo ofanzivno i to nam se veoma brzo isplatilo. Postići četiri gola bilo kojoj ekipi nije niti malo lako i zadovoljan sam igrom u napadu. Međutim ,primili smo drugi gol sa igračem više i to nam se ne smije dešavati. POkazalo se da svako malo opuštanje može te skupo koštati".

Šef stručnog štaba bordo momčadi posebno je sretan što su se u listu strijelaca upisali mladi Handžić i povratnik Pehlić, a putem našeg portala zahvalio se i navijačima.

"Posebno me raduje to što su se u listu strijelaca upisali mladi Handžić i povratnik Pehlić. Mislim da će ovi golovi za njih dvojicu biti dodatni motiv i očekujem da u narednim utakmicama pružaju još bolje partije. Posebno bi se ovim putem zahvalio navijačima, koji su i pored hladnog vremena došli na utakmicu, te su nam nesebično pružali podršku svih 90 minuta", zaključio je Varešanović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.