"Sretan sam zbog povratka na Pecaru"

Predstavljen Mario Ćutuk

"Sretan sam zbog povratka na Pecaru"

Danas je na press konferenciji predstavljen novi trener Širokog Brijega, Mario Ćutuk, koji je istakao da mu je neizmjerno drago zbog povratka na Pecaru.

"Neizmjerno mi je drago zbog povratka na Pecaru. Kako čujem, a i kako sam čitao, bilo je dosta kandidata i zahvaljujem se Širokom što su izabrali mene. Mogu reći da kadar poznajem jer je dosta igrača tu bilo kad sam prvi put vodio Široki, a što se tiče ostalih njih ću morat vrlo brzo upoznati", rekao je Ćutuk na današnjoj press konferenciji.

Fudbaleri Širokog sa pripremama za narednu sezonu počet će 10. juna. Prvih sedam dana Širokobriježani će boraviti na Kupresu, nakon čega će uslijediti i prijateljski susreti.

Što se tiče igračkog kadra, iz Širokog Brijega najavljuju da neće nigdje žuriti, no svakako će pokušati pojačati momčad i to prvenstveno u odbrambenom redu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.