Srna ide u Chelsea

Srna ide u Chelsea

Čini se kako je već izvjesno da je slijedeće veliko pojačanje za londonski Chelsea hrvatski reprezentativac Dario Srna.

Prema pisanju Evening Standarda, Chelsea je već postigao dogovor sa 27-godišnjim Srnom, kome ni njegov sadašnji klub Šahtar iz Donjecka neće stajati na putu da promjeni sredinu i ode u London. I predsjednik ukrajinske ekipe je potvrdio da Srni neće praviti probleme ukoliko bi neka velika evropska momčad došla sa izdašnom ponudom.

Napomene radi, Srna je u Donjeck stigao 2003. godine i jedan je od najzaslužnijih za prošlogodišnje osvajanje kupa UEFA.

Ipak, Dario je pri izjavama ostao tajnovit. ''Istina je da imam dvije konkretne ponude od velikih evropskih klubova ali ne mogu reći o kojim klubovima se radi. To ne bi bilo uredu'', kazao je kratko.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.