Srna želi u Barcelonu, ali postoji jedan problem
Foto: EPA

Tvrdi Mundo Deportivo

Srna želi u Barcelonu, ali postoji jedan problem

U španskim medijima nagađa se da je Darijo Srna zatražio od čelnika Šahtara da ga puste u Barcelonu. 

Bivši kapiten hrvatske reprezentacije je već duže vrijeme na listi želja trenera Barcelone, a transfer bi se vrlo lako mogao realizovati u zimskom prijelaznom roku jer je navodno i sam Srna zatražio da pređe na Camp Nou. 

U cijeloj priči, ipak, postoji jedan problem.

"Barcelona želi Srnu što prije u januaru kako bi se adaptirao na igru nove ekipe. Ne žele čekati kraj prijelaznog roka da završe ovaj transfer i jedan od uvjeta je da Srna dođe bez odštete", piše Mundo Deportivo uz dodatak: 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Predsjednik Ahmetov mu je već dao dozvolu da ode u Barcelonu navodeći kako je Srna dao jako puno za Šahtar te će ga podržati šta god odluči."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi