St. Pauliju i Bochumu po bod

13. kolo druge Bundeslige

St. Pauliju i Bochumu po bod

St. Pauli je u 13. kolo druge Bundeslige dočekao na svom terenu Bochum. Pobjednika nakon 90 minuta nije bilo, pa su bodovi podijeljeni.

Susret je počeo jako dobro za domaćina koji je u vodstvo ošao u 16. minuti preko Ginczeka kom je asistirao Kringe. Minimalna prednost domaćina bila je konačan rezultat prvog poluvremena.

 

Na novi pogodak se u nastavku nije dugo čekalo. Samo deset minuta u nastavku je proteklo kada je Dabrowski na asistenciju Iashvilija zatresao mrežu golmana domaće ekipe, Tschaunera za poravnanje i konačnih 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.