Šta bi tek bilo da je Hart imao priliku braniti u Zvorniku?

Žali se na loš teren u Stokeu

Šta bi tek bilo da je Hart imao priliku braniti u Zvorniku?

Edmir Škorić

Manchester City je razočarao na gostovanju kod Stokea, gdje je danas u okviru 15. kola Premier lige s 2:0 poražen od istoimene domaće ekipe.

Golman Cityja Joe Hart bio je jako ljut na svoje saigrače, koji su danas izgledali nemoćno u odnosu na Stoke, ali se žalio i na loš teren na Britannia stadionu.

"Uslovi su bili teški, ali to je engleski nogomet. Oba tima su igrala na istom terenu i Stoke je zasluženo slavio. Nije prihvatljiv način na koji smo mi danas igrali", izjavio je Hart.

Pitamo se tek šta bi Hart rekao da je imao priliku da brani na nekom od bh. premijerligaških terena, kao naprimjer što su u Zvorniku, Prijedoru...

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, to je već šta bi bilo kad bi bilo. Hart zarađuje milione u Cityju, sjajan je golman i nije baš navikao na malo lošiji teren. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.