"Šta bih bio da nisam nogometaš? Vjerovatno djevac"

De Roon poput Croucha

"Šta bih bio da nisam nogometaš? Vjerovatno djevac"

Edmir Škorić

Marten de Roon dao je obećanje, a uslov da ga ispuni je da klub osvoji Ligu prvaka.

De Roon i društvo izborili su četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dva susreta osmine finala nadigrali Valenciju, a nakon njihovog uspjeha uslijedile su šokantne vijesti i obustavljanje svih nogometnih aktivnosti zbog pandemije koronavirusa.

"Šta ćeš uraditi ako Atalanta osvoji Ligu prvaka?", upitao je jedan od fanova De Roona na Instagramu, a on je obećao pizze.

"Stavit ću veliki stol na središnji trg u Bergamu za 1000 ljudi i svima poslužiti pizze koje su lično napraviti. Tada ću organizovati zabavu i sve pozvati", rekao je De Roon.

U sklopu zabavnog druženja s fanovima, nizozemski krilni bek je upitan i za najbolje i najgore stvari vezano za igranje u Middlesbroughu, bivšem klubu.

„Najbolji dio: navijači, postizanje pogotka protiv Manchester Citya. Najgori dio: vrijeme".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Šta bi bio da nije bio nogometaš?

"Kao što Crouch jednom reče - vjerovatno djevac. Ozbiljno sam ipak htio biti računovođa", poručio je De Roon za kraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi