Šta će biti s Veležovim Afrikancem?

Već zadužio opremu

Šta će biti s Veležovim Afrikancem?

Admin Čaušević

S Veležom na pripremema već nekoliko treniira mladi Stephane Barou. 

Barou se Rođenim priključio minulog vikenda i već je zadužio opremu mostarskog kluba što je uobičajna praksa kada je neki fudbaler na probi.

Ovaj 19-godišnjak dolazi iz Obale Slonovače i igra na poziciji krila, a stručni štab Mostaraca će u narednim danima donijeti konačnu odluku o njegovom statusu.

Obzirom da još uvijek može igrati za juniore ne isključuje se mogućnost da se Borou priključi juniorskoj selekciji Veleža kako bi stekao neophodno iskustvo.

Rođeni će u četvrtak igrati naredni pripremni meč protiv ekipe Veresa, pa je velika vjerovatnoća da Barou dobije određenu minutažu protiv ukrajinskog tima.

Inače, dobra vijest za Feđu Dudića je da nema povrijeđenih. Izuzetak je Demir Peco koji trenira invididualno te u mostarskom timu ne žele ništa da rizikuju s ofanzivcem.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Hahahahhaa nađoše ljudi igrača, ne zna niko ni koju poziciju igra
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti