Šta će biti sa Markom Mihojevićem?
EPA

Reprezentativcu BiH ističe posudba

Šta će biti sa Markom Mihojevićem?

Njemački drugoligaš Erzgebirge Aue čini sve da zadrži Marka Mihojevića.

Naš fudbaler je u 'Zweitu' došao na mala vrata, no ono što je pokazao u aktuelnoj sezoni zadovoljilo je sve u klubu i ne čudi što bi ga rado otkupili od PAOK-a.

Kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa stvorila je probleme i Erzgebirgeu čiji čelnici pokušavaju da nađu najbolje rješenje s PAOK-om, a nezvanično bi cijeli posao mogao koštati oko 800.000 eura.

Da se vode razgovori potvrdio je i predsjednik kluba Helge Leonhardt, koji je optimističan u tom pogledu, ali dao je i do znanja da će se Erzgebirge Aue ponašati krajnje razumno u pogledu transfera.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Ne bi bilo iznenađujuće da Erzgebirge Aue iskoristi klauzulu i potom proda Mihojevića, jer u posljednjim mjesecima mogli smo svjedočiti napisima o interesu mnogo većih klubova poput Eintrachta i Werdera iz Bremena.

Mihojević je inače zbog sjajnih igara u Njemačkoj postao u međuvremenu i reprezentativac BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi