Šta će biti sa Tonijem Šunjićem?

Iz Dinama još nisu reagovali

Šta će biti sa Tonijem Šunjićem?

Bh. reprezentativac Toni Šunjić (30) najvjerovatnije će na kraju sezone napustiti Dinamo iz Moskve.

U ovaj ruski tim Šunjić je stigao u ljeto 2017. godine i u nepune dvije sezone odigrao je više od 50 utakmica, no kako mu ističe ugovor, tako se sve više špekuliše o njegovoj budućnosti.

Šunjić je za tamošnje medije otkrio kako s rukovodstvom Dinama još nije razgovarao po pitanju produženja saradnje, tako da bi se vrlo lako moglo dogoditi da ga od ljeta gledamo u novoj sredini.

"Do sada nema nekih novosti po pitanju produženja ugovora. Ako me odluče zadržati, bit će mi drago, a ako ne, ima i drugih klubova. Život ide dalje", kazao je Šunjić, a potom odgovorio na još jedno pitanje.

"Postoje li ponude? Rano je još da se o tome razgovara. Do kraja sezone su ostale još dvije utakmice i maksimalno sam usredotočen na to", poručio je bh. defanzivac.

Prije nego što je došao u Dinamo, tridesetogodišnji Šunjić je igrao za Stuttgart, Palermo, Kuban Krasnodar, Zoryu Luhansk, Zrinjski i Kortrijk.

Sjajni nastupi u Rusiji redovito mu donose pozive i u reprezentaciju BiH za koju je dosad odigrao 38 utakmica.

Top Komentari

Romario 77
Sretno Toni! Zasluzujes ti dobar klub
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi