Šta će reći Ronaldo kada vidi kome je Modrić dao najviše glasova?

Neće mu se baš svidjeti

Šta će reći Ronaldo kada vidi kome je Modrić dao najviše glasova?

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić večeras je izabran za najboljeg igrača svijeta na FIFA-inoj ceremoniji The Best.

Modrić iza sebe ima nevjerovatnu sezonu u Real Madridu i reprezentacije Hrvatske, a selektori i kapiteni reprezentacija širom svijeta su upravo njega izabrali za najboljeg na svijetu.

U ovoj konkurenciji bili su još Cristiano Ronaldo i Mohamed Salah, ali su na kraju ostali iza leđa hrvatskog igrača. FIFA je objavila glasove svih trenera i kapitena, a upravo je Modrić bio u centru pažnje.

Mnoge je iznenadilo što Modrić nije najviše bodova dao Cristianu Ronaldu. Naime, pet bodova dao je Raphaelu Varaneu, Ronaldu je dao tri, a jedan je dao Antoineu Griezmannu što je također veliko iznenađenje jer igra za gradskog rivala Atletico Madrid.

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Ronaldo sve tri glasa dao sebi
21 7
GGMU
Koja je ovo sprdacina ...
20 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije