Stigla je i prva čestitka za Luku Modrića

Saigrač se oglasio na Twitteru

Stigla je i prva čestitka za Luku Modrića

Endin Čaušević

Luka Modrić večeras je dobio krunu svoje karijere jer je u izboru FIFA-e proglašen za najboljeg igrača svijeta.

Modrić je u prošloj sezoni zablistao jer je s Real Madridom osvojio treću uzastopnu titulu Lige prvaka, ali sigurno da je najveći uspjeh što je s Hrvatskom igrao u finalu Svjetskog prvenstva.

Veznjak kraljevskog kluba večeras se za nagradu najboljeg na svijetu borio s Cristianom Ronaldom i Mohamedom Salahom koji su na kraju ostali iza njegovih leđa. Jedan od prvih koji je čestitao Modriću bio je njegov saigrač iz Reala, Gareth Bale.

"Čestitam mom prijatelju" Nevjerovatan igrač koji je imao nevjerovatnu sezonu", poručio je Bale na svom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

mer12
Ovaj Balavac toliko je ljubomoran na Ronalda da ce dobiti cir na zeludcu
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi