10

Komentari (10)

senja
"Podsjetimo, izabranici Roberta Prosinečkog su izgubili šanse da na šampionat Evrope prođu kroz kvalifikacije i ostaje im nada da će to učiniti preko Lige nacija, baš kao što i Srbiji ostaje iako ona još uvijek u kvalifikacijama ima teoretske šanse." Pa i mi imamo još teoretske šanse. Ne pišite gluposti. Finska nam bježi 5 bodova, a dva su kola do kraja. Neka oni uzmu bod do kraja, i imamo šansu. Samo moramo dobiti Italiju i Lihtenštajn. Samo... Nerealno, ali ipak postoji teoretska šansa. Zato ne pišite gluposti.
VelaHavle
Mi sa Kosovom nemamo nikakvih problema... jedini problem je sto ih nismo priznali kao drzavu, al to nije do nas nego do srbadije
Rus
Nemogu se sastati Bosna I Gibraltar, Luxembourg, Lihtenstajn, Andora I Farska ostrva.
niko nikovic
Največi apsurd je to što se ne mogu sastati BiH i Kosovo.To je UEFA mislila da se BiH i Srbija ne mogu sastati, vjerovatno je greška.
Jebivjetar
Kako ce se sastati kad nisu priznati kao drzava ni mi njih ni oni nas...
svasta
Zato sto BiH nije priznala Kosovo i to zbog srbetina iz BiH a trebali bi priznat Kosovo ko **** Srbi!
@dn@n
Ne kontam zbog čega mi ne mozemo igrat protiv Kosova? Sta mi imamo protiv njih i oni protiv nas?
Jebivjetar
Politika nisu priznati kao drzava i zbog toga ne mozemo igrati protiv Kosova
BJB1
Lako je kad mi necemo na EP
zmijuga.loma
Vlahadija nije dobro dosla nigdje u svijetu. Mi Bosnjaci nemamo nista protiv brace kosovara
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.