18

Komentari (18)

tcity055
Sve klubove koji opstruiraju nastavak izbaciti iz lige. Boli briga Nama za bh fudbal.
EdwinPol
Ceka vas sportsport da jos vise izvrsite medijski pritisak u sluzbi jednog kluba.
kazandzija
Slomiti kosti,razbiti glave...... Savez napolje!
user1583752673
Ovdje se sve kotrlja sem lopte
Bulle
Neka prekinu i jesu za prekida, ionako nemaš šta vidjet na terenu. UEFA treba zabranit učešća u kvalifikacijama ko god prekine prvenstvo, hoćete love u kvalifikacijama a samo čekate razlog da ne igrate.jbt savez i BiH fudbal idite berite maline.
kenonitos
Ne mucite se vise ,nastavka nema ! Olimpic i krupa ulaze niko ne ispada. Pehara nema ni za ligu ni za kup. Sretno svima u europi i sezoni 20/21
EdwinPol
Ne moze biti ni Europe ako nema prvaka.
BN78
Ovdje su glavni problem,pare,FSBIH pare za testiranje i stvaranje uslova za igru neda,a klubovi kod nas i dslje funkcionišu na principu od prije 50 godina,i zato su kokuzi.Evo i klubovi na Kosovu i Metohiji imaju za kovid testove,kod nas bi klubovi bankrotirali kada bi samo obavili te testove.Ima li ko gori od ovih naših klubova.Farska Ostrva,Estonija ....nam se smiju.
tcity055
Sarajevo svjesno pomaze onim snagama koje ne zele BiH niti u jednom segmentu.
SarajevoFC
Sarajevo pomaže da se vi što prije ugasite.
arca
Politika braco moj.Kako bi inace Borac u europu.
kaskada24
Umjesto da svaki vikend 365 dana u godini ako treba koristimo za napredak našeg fudbala, neki jedva traže izun da se ne igra, da stane i da zamre, ne razmišljajući o posljedicama zbog ove višemjesečne pauze za sve. To je taj nakaradni mentalitet. Mi sami sebe porazimo u svemu!
Вултурес
Neće se nastaviti pl bih imam informaciju iz prve ruke?
Вултурес
Hz rajvosa
19211921
kako se uopste moze slaviti ovakva "titula"?
Hz rajvosa
Kako bi možete tražiti titulu od prije 70 g ????
Ende
Ovakva je najsladja jer je evidentno da smo mi spremni da igramo. Dok neko jos ni testiranje uradio nije a lafo se ubi od želje za nastavkom...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.