Navijači tima sa Tušnja će ga sigurno prihvatiti na najbolji mogući način

Šta je Bošnjaković govorio o FK Sloboda kao trener gradskog rivala?

9

Komentari (9)

GandalfTZ87
Ja neznam samo sto se ovi sto ne vole Slobodu javljaju,pa brate dragi rijesavaj te svoje probleme u svojoj avliji okani se vise Slobode!Sloboda do groba....!!!
sloboda72
Milenku izražavam poštovanje a cjelokupni trenerski opus .Posebno sam mu zahvalan za sve što je uradio u FK Sloga -TuzlaCity.Želim mu sreću u životu i u poslu kojim se bavi.
Chupy
Azmire, kupi tu Slobodu, sad je na rasprodaji. Spoji je sa Tuzla City-em, novi naziv kluba Slobodna Tuzla-City :) :) :)
sloboda1919tz
Stanley na aparatima
Stanley
Drago mi je a sigurno i većini građana države da to sranje komunjarsko od kluba lagano umire.
Tz075
Hvala ti od srca a ne zaboravi, dok je nacionalista kao tebe biti ce sve vise migranata a sve manje domaceg stanovnistva u citavoj nam drzavi.
dinas
kao navijac rivalskog kluba zelim Slobodi da prezivi i ovu krizu kao sve do sada.Ne mislim na ovo vjestacko rivalstvo sa Sytijem vec.na ono staro prijeratno od postanka klubova.
Dino_2000
@Stanley Ti gradjanin, samo nam reci sa koje nadmorske visine se javljas.
Dino_2000
@Tz075 Bruda pa sto ti ne dijelis banane ovim majmunima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.