Šta je kontrolor leta rekao igračima i Daliću kada su ušli u Hrvatsku?

Počelo veliko slavlje u Zagrebu

Šta je kontrolor leta rekao igračima i Daliću kada su ušli u Hrvatsku?

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske napravila je nevjerovatan uspjeh osvajanjem srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Hrvatska je jučer poražena u finalu od Francuske, ali jasno je da igrači naše susjedne zemlje mogu biti ponosni na ono što su postigli. Ekspedicija Vatrenih prije nekih pola sata je doputovala uz Zagreb gdje ih očekuje spektakularan doček.

Veliko slavlje počelo je već u avionu, a hrvatski mediji uspjeli su doći do poruke koju je kontrolor leta rekao igračima i stručnom štabu nakon što su ušli u hrvatski zračni prostor.

"Dragi naši Vatreni, sudionici hrvatske nogometne oluje Rusija 2018., Hrvatska kontrola zračne plovidbe vas s ponosom pozdravlja i želi vam dobrodošlicu u hrvatski zračni prostor. Hvala na iskazanom zajedništvu i još samo jedna riječ - neopisivo", poručio je kontrolor leta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi