Šta je Misimović obećao novim reprezentativcima BiH?

Primamljiva ponuda

Šta je Misimović obećao novim reprezentativcima BiH?

M. Šljivak

Bosna i Hercegovina dobila je dvojicu veoma talentovanih fudbalera u samo nekoliko dana.

Doskorašnji mladi reprezentativci Švedske, Dennis Hadžikadunić i Anel Ahmedhodžić, odlučili su u budućnosti nastupati za Zmajeve, a velike zasluge za to ima legendarni Zvjezdan Misimović.

Čuveni Miske je taj koji je završio sve sa mladim fudbalerima koji su imali ogromnu želju da nastupaju za zemlju porijekla, pa je BiH dobila odličan štoperski tandem za budućnost.

Nakon što je sinoć Ahmedhodžić potvrdio da je odabrao Bosnu i Hercegovinu objavom na Instagramu, u komentarima se javio Misimović i u svom stilu je poručio novim reprezentativcima.

"Vodim vas na ćevape"...

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nema dileme da su zaslužili.

Top Komentari

Keno
prije smo gubili ovakve igrace ljevo i desno, svaka cast miske legendo bosanska
17 0
Benjamingst
Misimovic bio dobar na terenu sad je dobar I van terena... radi dobar posao... svaka cast Miske!!!
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi