8

Komentari (8)

Eno30
Svaka cast kralju Miske a momcima dobro dosli u reprezentaciju pred vama je buducnost BiH fudbala
Juve88
Kad mi neko pođe srat protiv Misketa, Dzeke,Spahe, Barbareza pa usta bi mu razvalio posve, dok su oni igrali(Edin još igra) merak je bilo ići na utakmice jer oni nisu igrali da se prodaju, oni su igrali srcem, a sad kad odem i gledam utakmicu reprezentacije zaključak sljedeci:neće da driblaju ili nesto pokušaju strah ih pogriješi će, dodaj odma pa i nazad nemoj da ja pogriješim jer možda me skaut kakav gleda, toga nije bilo kod Barbareza kod Spahe, pa jbt spaha u nesvijest pada al neće da izađe išao je glevom gdje ovi manekenki ne smiju nogom. Miske bravo igrač bio i ostao a sad ljudina bravo bravo
Mowzilla
Miske za prijedsjednika saveza!
Arnel925
Miske legenda i ljudina.
DadiG
Dobra vijest. Još jednom hvala Šljivku na istraživackom novinarstvu umjesto da kopira sa Instagrama i doda par rijeci uz to.
Benjamingst
Misimovic bio dobar na terenu sad je dobar I van terena... radi dobar posao... svaka cast Miske!!!
Keno
prije smo gubili ovakve igrace ljevo i desno, svaka cast miske legendo bosanska
zbii
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti