4

Komentari (4)

barcaforever
Davao je ovakve golove više puta, inače skok igra mu je jača strana, ne znam šta je ovdje toliko čudno i zadivljujuće...
Skandi
Nije isto skociti i preskociti. Rijetko vidjen gol.
yossarian
Skočio čak 256 centimetara u zrak??? Aferim novinaru, Sotomayor više ne drži rekord u skoku u vis, skočio je pišljivih 245 centimetara, držao rekord bezveznih 26 godina dok ga Ronaldo nije pomeo za čitavih 11cm u fudbalskoj utakmici.
yossarian
Shvatio sam ja dobro šta je on htio reći, ali to nije ovo što je napisao. Skočiti u zrak znači odići se od zemlje snagom vlastitih mišića, a visina skoka se mjeri od površine zemlje do dijela tijela najbližeg zemlji. Ako napišeš da je neko "skočio čak 256 centimetara u zrak", to znači da mu je dio tijela najbliži skočnoj površini bio udaljen 256cm od iste. Pa kad još dodaš da je "na toj tački pogodio loptu glavom", znači da je čovjek letio. Ne znam koliko je Ronaldo visok, to ne piše u ovom članku, ali vjerujem da imaš tačan podatak, potvrđujem matematički izračun i slažem se da je skočio čak 71cm u zrak. To je sjajan odraz na kojem mu mogu pozavidjeti mnogi košarkaši, a još je izmjeren u igri.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.