Savjetovao De Geu

Šta je Sergio Ramos uradio prije penala Cristiana Ronalda?

Endin Čaušević

Reprezentacija Španije remizirala je u petak protiv Portugala u sjajnoj utakmici koja je završena rezultatom 3:3.

Crvena furija je u dva navrata preokrenula protiv Portugala i vodila sa 3:2, ali je Cristiano Ronaldo golom u posljednjim minutama donio bod svom timu. Ronaldo je te večeri bio sjajan jer je upisao hat-trick.

Portugal je u prednost došao na samom početku meča kada je siguran s bijele tačke bio jedan od najboljih igrača svijeta. Njegov saigrač iz Real Madrida, Sergio Ramos, savjetovao je De Geu šta treba uraditi, no bolje da nije.

Ramos je De Gei poručio da se baci u svoju desnu stranu jer je bio siguran da će Ronaldo tu šutirati. Ipak, Portugalac je uradio ono suprotno, te je zatresao mrežu Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi