Šta je sve oduzeto od navijača HŠK Zrinjski?

Spriječen odlazak u Gradačac i sukob sa drugim navijačima

Šta je sve oduzeto od navijača HŠK Zrinjski?

M. Šljivak

Navijači HŠK Zrinjskog nisu jučer bili u mogućnosti da pomognu igračima ovog tima na gostovanju u Gradačcu kod Zvijezde.


Najvatreniji navijači mostarskog tima zaustavljeni su od strane policije na izlazu iz grada, te su im oduzeti razni predmeti sa kojima su planirani sukobi sa drugim navijačkim skupinama.

Policija je u kombijima koji su krenuli u gradačac pronašla palice i druge predmete namijenjene za obračune, a oko 70-ak osoba je nakon svega vraćeno kući.

MUP HNK je u ovoj 'akciji' oduzeo veliki broj predmeta, a prema njihovim navodima od navijača mostarskog tima oduzeto je 68 drvenih palica, četiri metalne i šest bengalki.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zahvaljujući intervenciji policije HNK spriječeni su svi mogući sukobi i prava je sreća da se na kraju ništa nije desilo.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mica
pickice vazda bili hinjavi 10 na 1 nikad 1 na 1 sakama.
12 1
Mostar
PA sto ne kazete skojom skupinom navijaca bi se potukli, a pi picki opet dobili majku im seljobersku
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi