Šta je to profesionalizam? Čomor, Kajkut i Vranješ nemaju pojma

Nekorektnost igrača Borca

Šta je to profesionalizam? Čomor, Kajkut i Vranješ nemaju pojma

E. Škorić

Ekipa Borca poražena je danas u Tuzli od Slobode s 3:1 u meču osmog kola Premijer lige BiH.

Banjalučani su razočarali na Tušnju, ostali su bez bodova, a većina igrača nije bila u najboljem raspoloženju.

Iako su porazi, kao i pobjede, sastavni dio sporta, pojedinci očito ne misle tako.

Denis Čomor, Saša Kajkut i Stojan Vranješ odbili su da daju izjave za SportSport.ba, pokazavši na taj način dozu neprofesionalizma.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema sumnje da se radi o vrhunskim igračima, to uostalom za njihov govore brojke i klubovi u kojima su nastupali i ime kluba za koji nastupaju, ali - u pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ratip irats
Zapitajte se malo sto nisu!? Eto Vi ste vrhunski profesionalci!! Što se tice PL sve Vam je navijacki. Kad se procita Vas izvjestsj sa utakmice, covjek se zapita: "ko je sta gledao"!?
7 0
Legenda123
Pa sta treba svaki igrac da vam stane i da izjavu? Zaaa sta? Trener je rekao sta ima i cao.Vi pisete o nekom profesionalizmu,a sami pojma nemate.Kada zivkate i molite za izjavu onda su dobri.Sram i stid da vas bude.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti