Šta li će reći Neymar? Zabrana za zabranom u Parizu!
Njemački stručnjak uveo je stroga pravila ponašanja u pariški klub (Foto: EPA)

Tuchel postavio jasne "zakone"

Šta li će reći Neymar? Zabrana za zabranom u Parizu!

M. Šljivak

Trener PSG-a Thomas Tuchel odlučio je uvesti stroga pravila ponašanja u svlačionici francuskog prvaka.

Očigledno je ovaj stručnjak krenuo sa njemačkom disciplinom u Parizu, pa je tako fudbalerima PSG dosta toga zabranjeno.

Tuchel je otišao tako daleko da je, kako piše France Footbal, posjetio nekoliko noćnih klubova u koje izlazi njegovi igrači kako bi razgovarao sa vlasinicima i osobljem.

Želi znati da li ijedan njegov fudbaler izlazi protiv njegove volje u noćne provode i osigurao je te informacije od vlasnika noćnih barova za narednu sezonu.

Također, igrači PSG-a neće moći da konzumiraju hranu koju žele. Nakon meča neće moći da jedu pastu, a zabranjena im je i brza hrana, hrana koja sadrži dosta šećera, kao i gazirana pića.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Era Thomasa Tuchela je očigledno počela sa jasnim pravilima. Svaki fudbaler koji bude prekršio neku od zabrana biće adekvatno kažnjen i ne treba sumnjati da će Nijemac biti dosljedan pravila koje je postavio.

Ovo će vjerovatno najteže pasti prvoj zvijezdi tima Neymaru, koji je navikao na lude provode u Parizu, ali će očito i on morati da stisne kočnicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi