Šta li sada radi Leroy Sane?

Sjeti li ga se Joachim Loew?

Šta li sada radi Leroy Sane?

Edmir Škorić

Znate onu priču, neki vrhunski igrač ne dobije poziv za Svjetsko prvenstvo, a onda njegov tim bude katastrofalan?

Najbolji primjeri za to su Leroy Sane i Mauro Icardi. Argentina je pred eliminacijom poslije osvojenog boda u dva kola i da bi prošla dalje mora da pobijedi Nigeriju, ali i da Hrvatska ne izgubi od Islanda.

Icardi sa suprugom Wandom Narom uživa u odmoru i vjerovatno mu je žao zbog Argentine, ali na neki način se smješka u lice Jorgeu Sampaoliju, koji ga nije pozvao i pored činjenice da je odigrao nevjerovatnu sezonu u Interu.

Leroy Sane je bio prvak Engleske s Manchester Cityjem i jedan od ponajboljih igrača Premier lige, pa su mnogi bili šokirani kada su pročitali da Joachim Low nije poveo Sanea u Rusiju.

Njemačka je izgubila u prvom meču od Meksika, sada gubi od Švedske na poluvremenu i ovako ako ostane - Elf ide kući još noćas.

A šta li Leroy Sane večeras radi? Nije u Rusiji, a Loewu bi očigledno bolje bilo da jest.

Top Komentari

Lud
Nateze onu guzlu momak ... libo ga racku ...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti