10

Komentari (10)

87618
Vratite se na utakmicu u Zenici protiv Grka , tu trazite krivca, od tada su pocele nase muke , a sve do tada je bilo super , od te utakmice igraci su poceli letati ko teladi po livadi
Sikter2027
Znaci da Prosinecki ostaje te time savez cuva srbi guzove. Dok ne skontamo da treba sklonit savez kao prvo i osnovno nema nas nigdje
Znaci li to da Prosinecki ostaje, ako i slucajno prodjemo baraz, bit cemo onda kanta za nabijanje na EP 2020, jer sa Prosineckim necemo daleko dogurati, Prosinecki je pravi diletant.
konjnakvadrat
Nogometas, taman da dodje i Murinjo isto nam se pise, nemozes ti od vnago napravit baklavu
Do Marta mjeseca ima jos dosta i dosta se moze promjeniti i popraviti.
konjnakvadrat
Nogometas, jel ti to ozbiljno? Sta bi ti napravio za 4 mjeseca? Ekipa ti ostaje ista.
tbra
Pa sam Prosinecki je na pocetku rekao da Bosna ima ekipu za euro, stocje i tacno , njegova je krivica sto se nismo plasirali, nicija druga.
burazengija
sta ti ocekujes bgt ako se plasiramo polufinale ?? Ti shvatas da je nama uspjeh plasiranje na takmicenje kamo li nesto vise,pa s jednom od najjacih generacija nisi se uopste plasirao na neko takmicenje ti sad ovog sastava ocekujes neke uspjehe na Euru ako se uopste i plasiramo ..
konjnakvadrat
nijepoznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.