Xavi: Šta je to Ronaldo uradio? Neymar je bio bolji

Nekadašnji igrač Barce poručio

Xavi: Šta je to Ronaldo uradio? Neymar je bio bolji

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u srijedu su na domaćem terenu sa 3:1 savladali PSG u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Aktuelni prvak Evrope u prvom okršaju stekao je dobru prednost pred revanš u Parizu iako su mnogi očekivali da će PSG zadovoljniji napustiti Santiago Bernabeu. Nakon meča oglasio se nekadašnji igrač Barcelone, Xavi, koji je mišljenja da je utakmice veoma lako mogla otići u korist Parižana.

"Real nije baš blistao i PSG je prijetio mnogo više kod rezultata 1:1. Protiv njih nikada ne smijete propuštati takve prilike jer vas žestoko kazne. Najgore je kada vas kazne gotovo iz nikakve situacije. Napadate, bolji ste i onda daju gol iz kornera. Nevjerovatno mi je da je Real slavio sa 3:1, a PSG je bio dosta bolji", rekao je Xavi, te nastavio:

"Nakon utakmice Zinedine Zidane je ponovo najbolji trener za njih, a jedva je preživio otkaz. Emery je sada na udaru, ali ne trebamo gledati rezultat već vidjeti kako je koja ekipa igrala. Naprimjer, svi pišu kako je Cristiano bio iznad Neymara. Ne, ne to nije pošteno. Šta je to Ronaldo napravio? Dao je gol iz penala i pogodila ga je lopta kod drugog gola. Neymar je stvorio mnogo više problema Kraljevima. Ipak, pored svega sam siguran da ćemo gledati spektakl u revanšu i dosta drugačiji PSG".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
Ahajahah debilu i gledali smo dosta drugaciji Ubili ih ljudi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi