Šta radi Brazilac? Naldo bolje da nije ni dolazio u Monaco

Dva meča i dva crvena kartona

Šta radi Brazilac? Naldo bolje da nije ni dolazio u Monaco

E. Škorić

Brazilski stoper Naldo se nije baš proslavio dolaskom u Monaco iz Schalkea ove zime.

Naldo se smatrao velikim pojačanjem i vjerovali su u francuskom klubu da će odbrana ovog tima biti daleko bolja s njim, no čini se da su napravili pogrešan potez.

Naldo je protiv Strasbourga u prošlom kolu dobio crveni karton nakon samo sedam minuta igre, zbog čega je propustio meč u Kupu protiv Metza, a evo i večeras je "pocrvenio".

Monaco gostuje Dijonu i gubi 2:0, a Naldo je u 60. minuti dobio direktan crveni karton i čini se da bi mogao otići i prije nego što je mislio iz Kneževine.

Jardel se vratio na klupu Monaca, naslijedio je Thierryja Henryja, no u igri ovog tima se očito ništa ne mijenja jer se smiješi novi poraz.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi