Šta se dešava u Realu? Svađa Marcela i Modrića
Foto: Screenshot

Nikako im ne ide

Šta se dešava u Realu? Svađa Marcela i Modrića

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u nedjelju su doživjeli šokantan poraz na gostovanju protiv Girone (2:1) u meču 10. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je ovom utakmicom pokazao da se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi i već sada za Barcelonom zaostaje osam bodova. Real Madrid nije ličio na ekipu koja je osvojila titulu prvaka Španije, te odbranila titulu Lige prvaka.

Jasno je da atmosfera u ekipi nije baš najbolja, a to je pokazao i sukob koji su imali Luka Modrić i Marcelo. Brazilski igrač je izgubio loptu na sredini terena što je naljudilo Modrića koji mu je dobacio nekoliko riječi.

Ipak, ni Marcelo nije ostao dužan, pa je odgovorio hrvatskom veznjaku "Kažeš mi kako sam ja usr*o, a ti nisi?". Sukob igrača Real Madrid na meču protiv Girone možete pogledati na OVOM linku.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi