Šta se sve neće desiti Milanu?

Povreda Storarija na zagrijavanju

Šta se sve neće desiti Milanu?

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana igraju trenutno na San Siru protiv Intera utakmicu četvrtfinala Kupa Italije.

Rossoneri su u velikoj krizi, a ni povrede nisu pripazile izabranike Gennara Gattusa. Naime, danas je saopšteno da Gianluigi Donnarumma neće braniti zbog povrede, no tu nije bio kraj problema.

Gattuso je odlučio da će od prve minute večeras braniti iskusni Marco Storari, ali u posljednji trenutak je morao promijeniti odluku. Naime, Storari se povrijedio na zagrijavanju, pa će na njegovo mjesto morati uskočiti stari Donnarummin brat Antonio.

Ovo će za Donnarummu biti debi u dresu prve ekipe Milana jer je u dosadašnjoj karijeri branio samo u omladinskim kategorijama. Ipak, iz vedra neba je dobio šansu da brani i to veliki gradski derbi protiv Intera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi