Šta sutra spremaju na Grbavici: Obraćaju se Selimović, Džubur i Ustamujić
Sigurno će biti veoma zanimljvo u Plavom Salonu

Zakazana press konferencija

Šta sutra spremaju na Grbavici: Obraćaju se Selimović, Džubur i Ustamujić

S. Mlaćo

Željezničar je slavio jučer u Bijeljini i Plavi su tako i zvanično izborili plasman u Evropu, bar kada je zeleni teren u pitanju.

Poznato je da na Grbavici nisu dobili licencu za Evropu nakon sjednice Prvostepene Komisije za licenciranje klubova, te će sada čekati odluku Drugostepene komisije.

Ceh zbog nedobijanja licence platio je direktor Željezničara Mirsad Šiljak koji je suspendovan odlukom Upravnog odbora.

"U skladu sa Statutom, u idućem periodu poziciju v.d. direktora kluba obavljat će potpredsjednik Upravnog odbora gospodin Jasmin Badžak.

Cijeneći trenutnu situaciju Upravni odbor će na sjednici koja će biti zakazana odmah nakon Odluke Drugostepene komisije donijeti odluku i obavijestiti navijače o sljedećim aktivnostima u cilju nesmetanog djelovanja kluba u narednom periodu i neophodnim koracima koje je potrebno poduzeti", istakli su sa Grbavice prije par dana.

Tim povodom sutra je na Grbavici zakazana press konferencija za medije na kojoj će se u Plavom salonu obratiti predsjednik i članovi Upravnog odobra, Nihad Selimović, Admir Džubur i Mirza Ustamujić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Povod za održavanje konferencije za medije je poslovanje Kluba u periodu 1. januar 2019. – 30. april 2019. godine, te infrastrukturni radovi i plan razvoja u idućem periodu, pitanje dobivanja licence i aktivnosti koje Klub poduzima", istakli su sa Grbavice.

Već ranije Nihad Selimović je istakao da je uvjeren da će Željo dobiti licencu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi