Ovo je teren na kojem se danas odigrala utakmica: "Ne pamtim da sam u životu zakoračio na gori"

Priluk

Ovo je teren na kojem se danas odigrala utakmica: "Ne pamtim da sam u životu zakoračio na gori"

E. Škorić

Da je nogomet u Bosni i Hercegovini na niskim granama, to znaju i ptice na grani, ali grdno se varate ako mislite da je dotakao samo dno.

Kada se nalazite na dnu, vjerujete da možete ići samo naprijed, ali u slučaju BiH i njenog sporta, nažalost i nakon dna postoji dno.

Tako nam je ustupljen materijal ogorčenih aktera utakmice koja je odigrana danas u Priluku na stadionu "Širani".

Priluk i Bosna iz Mionice odigrali su 0:0 u duelu 19. kola Druge lige FBiH - grupa Sjever, ali s obzirom na "kvalitetu" terena, čini se da je bila nemoguća misija izraditi smislenu akciju i doći do pogotka.

Bio je ovo duel ekipa iz samog vrha, no bio je ovo još jedan jasan pokazatelj da sreće u ovoj zemlji za nogometaše nema. Bez obzira što se radi o nižem rangu, ovakvi tereni su nedopustivi i naprosto ne nude mogućnost regularnog odigravanja jedne nogometne utakmice.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"Ne pamtim da sam u životu zakoračio na gori teren. Nije ovo Švicarska, tereni nisu dobri, nedostaje mnogo toga, ali neke norme bi trebale da postoje. Ovo je previše, sramota i užas", rekao je jedan od aktera danas odigrane utakmice.

[streamable]https://streamable.com/v90jj1[/streamable]

Top Komentari

Mostarac94
I sta sad? Kad moze Nadal na sljaci dobit 13 RG sto ne moze i fudbal da se igra na sljaci xD
8 0
emanuelmacron
kakav fudbal takav teren,znatel vi posto je trava,bolje dat na krave nego na vas,
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije