22

Komentari (22)

Pasha79
Čestitke Veležu i Rodjenima. Vidimo se na Koševu
Mica
Hajmo dabogda porkali plasicari sa otke mamevam jebem i peharu i zebi a pandju u bunar zakopat,nikad necete u pl usa govna ustaska.
GMOKokosh
Cestitke za Rodjene od Pitara. Sretno u Premier ligi
Damče
Čestitam Veležu sve naj bolje U PL Ali kao što neki povezuju prije ratni i današnji Veležu to nema ama baš ništa zajedničko osim imena. Pio sam navijač veleža prije rata volim to ime i danas ali to nije isto niti će ikad biti. Još jednom sve naj bolje U PL
mostarac
Hvala na cestitkama ali lafe moj nista nije isto kao prije pa ni mi sami...Nije se Velez vas odrekao nego vi ste se njega odrekli...Mostar u srcu Velez do groba a ne do rata !!!
nemozetako
od 1922 do dan danas pa i dok je svijeta i vijeka je isti VELEZ. Ti navijaj i smatraj kako hoces, ali ljubav koju ljudi imaju prema Velezu je i dan danas jedan od zastitnih znakova ovog kluba. Uvijek cemo biti kao sto smo i bili.
bugx
nije isto jer si nacionalista i smeta vam sada zvijezda na grbu, sada se sahara voli....dvolicni gadovi, a kao velez nije prijeratni....pa nije ni sadasnji milan onaj iz 90ij....ne baljezgaj gluposti....velez je uviek velez za one koji ga vole
Aduka
mostarac
Trandze,mandze,gandze a i Pandze ... Sad ga svi zajedno po.sisajte nama Crvenim...Bagro lopovska nije vam uspjelo jer smo uvijek bili jaci od vas ljigavaca i papaka...A sad adio,a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad....RA 1981 !!!
mostarac
Tako ste natezali da plasticari udju ali dzaba vam i pare i lopovluci i tendenciozni naslovi na ovom portalu...Ljubav nasa je toliko velika prema Velezu da je nista i niko ne moze ugasiti dokazali smo to i u ligi Federacije a tek ce te sad da vidite nasu snagu...Ovo vam pise neko ko ima 45 godina znaci ne neki balavac nego stari kenjac...Jeza me hvata kad pomislim kad vidim navijanje danas nasih Rodjenih..Sve prave BiH patriote vole Velez koji je jedan od najvecih simbola stradanja u ovom proslom ratu..Zadnja mnita svi su na nogama gori stadion ...Vi ste nasa prva ljubav Rodjeni ale,ale !!!
chs1975mostar
ti si pravi Mostarac!!?!!?mozda smo se i druzili u djetinjstvu!! odgojio sam se pored BB velezovog stadiona!!svaki kutak njega znam po njemu se igrao 2sata prije utakmice dolazio na njega!! al ok trebamo da svi zajedno zaboravimo to vrijeme u fizičkom smislu!! i sad zajedno da pokazemo kakav je ranjeni ♌ lav,, ka se oporavi!! imali smo kliničku smrt,, dijalizu bubrega,,tjeranje sa stadiona,,od siroceta bez budućnosti stali smo na noge!! VELEŽU Zelim da zavlada u BiH fudbalu u narednih 10god??
mostarac
Tako je brato a sad se vracamo tamo gdje nam je i mjesto sljedeci korak treba da bude plasman u Evropske kupove...Borusija(D),Vitosa,Vasas,Sion,Hearts to su bili dani poonosa i slave naseg Veleza sve sam te utakmice gledao i vise mi je dopizdilo da gledam naseg Veleza kako strepi igrajuci po nekim kasabama i da nas pljuju ljigavci plasticari Selimovic,Pandza i levati poput njih ...Velez je institucija za mnoge klubove u bivsoj Jugi takvu ljubav sto je mi pruzamo Velezu sa svih kontinenata na svijetu rijetko ko pruza svom klubu...RA 1981!!
AmarHZ
Bravo Velež pozz od HZ
chs1975mostar
Josip Ćorluka pojačava Plemiće, Irfan Hadžić veoma blizu Bijelog Brijega,na ovom članku mi je ovaj portal zabranio da mogu da pisem komentare!! Nisam psovao,vrjedjao,ko Zeli moze vidjeti!!evo dok pratih textualni prenos utakmica,kod veležove situacije kad fajic pogadja precku i lopta se odbije na gol liniju,,portal ovaj Pise //no cini seda je sudija ispravno postupio//,, kod rezultata 2:0 za Slaven pisu //ipak velez Ce uci u PL// toliko licemjerno!!zar ne?? Znate svi od početka proljetnog dijela prvenstva PLFBIH,,kako su medijski atakovali na VELEŽ!!STA tek veleža ceka iduce sezone od ovog portala!!??da skratim,,svinjskg i lištičare,,zar treba da ih volim??da im dajem paznju??@@sad mi je konačno jasno ko lobira ovaj portal!!!od iduce godine novo vrijeme dolazi vladavina Sarajeva i veleža ,,i zeljo Ce se povremeno ubacivati!! A ostali ponekad sto svinjski biti nece!! Za Max 5do8 godina ispasti Ce i pl a lištica za Max 10!! Sarajevo,,zeljo,, velež,,čelik,,sloboda i borac (bl) ,, su u BiH jedini klubovi koji imaju svoj šmek!!! LP ?i Sarajevu i zelji ako dobije licencu Zelim sto bolji plasman u Evropi!!Sarajevo da se plasira u grupnu fazu LP ?!! raja bih dosta je vise kupovina titula!! namjestanja utakmica!! u zadnjim kolima sviranja penala!! poziv da se klubovi!! Sarajevo,, velez,, zeljo,, celik,, sloboda,, borac(bl) ujedine,, da se vise nikad ne ponovi ko do sad u zadnjih godina kupovina titula!! samo je jedan mostarski klub u mostarz FK Velež Mostar,, ??
mostarac
Bravo za Chicago street ..Mi stariji znamo sta je to CHS ,raja iz Omladinske,Pika,Denis,Mili,rahmetli Roko,Mili Turrkovic itd ...Vracamo se tamo gdje nam je i mjesto RA 1981 !!!!
chs1975mostar
tako je druze!!!mi mostarci!! koji smo seljake skutorske lupali po glavi ispred saobraćajne elektro masinske!! a tek moj babo 60/tih nije mogo smisliti da ga neko vidi sa seljacima latinskim!!
mostarac
Saobracajna skola kako smo ih klepali i udarali po pachi a u kad se sjetim ...
Klackalica
A prvo nauči pisat šabane pa onda izmišljaj priče..on nekog lupo po glavi hjooooj
chs1975mostar
hahaha ?!! one njihove kockaste face!! ruzne!!smrdljive !! krmeljave oci!! bijele čarape!! i nos slinav!!??
skutor
Ti si kurton od COVIKA,hocete za opstanak se boriti gdje je i rang vas... pozzz veliki navijacu
Edin Merlin
Bravo Velež !!!!!
Babo
Nije se moglo kupit danas,Slaven se bori za opstanak hahahahha Paa Paa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.