Zrinjski sutra igra na City Areni

Stadion Spartaka vas ostavlja bez teksta svojom ljepotom

E. Čaušević, foto: V. Bernadić

Fudbaleri Zrinjskog sutra igraju meč prvog pretkola Lige prvaka u gostima protiv Spartaka iz Trnave.

Utakmica između Spartaka i Zrinjskog igra se sutra od 18 sati na City Areni u Trnavi. Stadion Spartaka jednostavno vas ostavlja bez teksta, a na njemu svoje utakmice u posljednje vrijeme najčešće igra selekcija Slovačke.

City Arena ima kapacitet od 20.000 mjesta i zaista izgleda prekrasno. Fudbalere Zrinjskog očekuje i fenomenalan teren, te Plemići imaju zaista sve predispozicije da sutra pruže maksimum i pokušaju ostvariti što bolji rezultat pred revanš u Mostaru.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Kad oni vide stadion u Mostaru ima da se zacude gradjevini iz proslog vijeka.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi