Stadion u Simin Hanu "eksplodirao" nakon trećeg gola Sloge

Preokretom savladali Igman

Stadion u Simin Hanu "eksplodirao" nakon trećeg gola Sloge

Endin Čaušević

Fudbaleri Sloge Simin Han jučer su na svom terenu sa 5:2 savladali Igman u okviru 29. kola Prve lige FBiH.

Sloga nije baš dobro počela utakmicu jer je Igman uspio povesti sa 0:2, no domaći nisu dozvolili iznenađenje. U nastavku meča Sloga je došla do nevjerovatnog preokreta, a briljirao je defanzivac Jovo Kojić koji je postigao hat-trick.

Velika erupcija oduševljenja na terenu, a posebno na tribinama u Simin Hanu nastala je nakon trećeg gola Kojića za veliki preokret i vodstvo Sloge od 3:2. Sloga u zadnjem kolu ide Slavenu i već jednom nogom je zakoračila u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi