Stadsgaard: Ibiševića moramo posebno držati na oku

Igrači Copenhagena znaju odakle prijeti opasnost

Stadsgaard: Ibiševića moramo posebno držati na oku

A. Haznadarević

Stuttgart će večeras u okviru četvrtog kola Evropske lige gostovati kod danskog Copenhagena, a da ih očekuje strašno težak meč, domaći su potpuno svjesni. 

Ipak, prema riječima stopera danske momčadi Krisa Stadsgaarda, također im je jasno da najveća opasnost prijeti upravo od bh. reprezentativca Vedada Ibiševića, koji predvodi napad Stuttgarta.

 

"Ne bojimo se nikoga, ali oni su dobri igrači jer igraju u Bundesligi. I tamo dobro igraju i znamo da će biti teška utakmica", kazao je stoper večerašnjeg protivnika Švaba.

 

On je zatim posebno istakao bh. reprezentativca Vedada Ibiševića kao najveću prijetnju po gol domaćina.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Vedad Ibišević pravi odličan posao, to je jasno. Njega moramo posebno držati na oku", skrenuo je pažnju danski reprezentativac na našeg Zmaja u redovima Stuttgarta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti