Stajić: Moramo nastaviti pobjeđivati

Fudbaleri Jedinstva iz Brodca

Stajić: Moramo nastaviti pobjeđivati

M. Jakovljević

U proteklom kolu Druge lige RS Jedinstvo iz Brodca savladalo je ekipu Glasinca rezultatom 2:0.

Jedinstvo je u ovu utakmicu ušlo sa imperativom pobjede, jer se ekipa nalazila u donjem dijelu tabele.

"Izgubili smo nekolko susreta, pa smo došli među ugrožene ekipe. Da bi to izbjegli, dobro smo se pripremili i odigrali solidno ovu utakmicu. Nismo srljali, igrali smo oprezno. Bili smo bolji u oba poluvremena i slavili smo sa 2:0. Drago mi je što sam baš ja bio strijelac prvog gola i začetnik ove pobjede. Moramo i na sljedećim utakmicama nastaviti ovakvim igrama kako bi još povećali bodovni saldo," rekao Duško Stajić najiskusniji i najbolji igrač Jedinstva.

Stajić je stasao u Radniku iz Bijeljine, a još je igrao za Mladost iz Velike Obarske, Rudar iz Ugljevika, Borac i Čelik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi