Stajić ne razmišlja o mirovini, pronašao novi klub

U julu puni 37 godina

Stajić ne razmišlja o mirovini, pronašao novi klub

Iako će u julu napuniti 37 godina, Duško Stajić je i dalje fudbalski aktivan.

Stajić koji je u prošlosti igrao za Sarajevo, Čelik, Borac, te pojedine inostrane klubove, nema namjeru reći 'zbogom' karijeri i u poodmaklim godinama odlučio je pristupiti Mladosti iz Popovog Polja.

U pitanju je klub koji se takmiči u Područnoj ligi Republike Srpske (Posavina) koji ima za ambicije plasman u viši rang, a uz Stajića u Mladost je stigao i Vlado Marković, dosadašnji član Rudara iz Ugljevika.

Stajić je inače posljednji angažman imao u Jedinstvu iz Brodca, a pararelno s tim je radio i kao trener s omladinskim kategorijama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi