Standard i Hannover bez pobjednika

Europa liga

Standard i Hannover bez pobjednika

Midhat Šljivak

Utakmica osmine finala Europa lige između Standarda iz Liježa i Hannovera okončana je bez pobjednika rezultatom 2:2. 

Gosti iz Njemačke su prvi došli do pogotka. Igrala se 22. minuta kada sa bijele tačke za vodstvo Hannovera pogađa Lars Stindl, no na odmor ipak Standard odlazi sa prednošću.

Prvo je u 27. minuti Buyens pogodio za izjednačenje rezultata na 1:1, da bi tri minute kasnije vodstvo domaćim fudbalerima donio Tchite.  Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku susreta gosti ipak uspjevaju doći do izjednačenja.

Strijelac izjednačujućeg gola bio je Diouf u 56. minuti, pa će tako Hannover imati veoma dobru priliku da u revanšu obezbijedi prolaz u četvrtfinale Europa lige.
szólj hozzá: Standard v Hannover 0:1 Stindl

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.