Stanić raskinuo ugovor sa Metalurgom

Nakon tri godine

Stanić raskinuo ugovor sa Metalurgom

Nakon tri godine provedene u Skopju, golman reprezentacije Srbije Darko Stanić je napustio ekipu Metalurga. Stanić i Metalurg su sporazumno raskinuli ugovor.

" Nakon konstruktivnog razgovora sa upravom kluba sporazumno smo raskinuli ugovor.  Najiskrenije žalim što smo klub i ja došli u ovu situaciju, ali smo na kraju svi skupili snagu i našli najbolju soluciju. Dosadašnjem klubu želim mnogo sreće u budućnosti i ponavljanje istih rezultata iz prethodne tri sezone u kojima sam i ja bio dio ovog uspešnog projekta " podvukao je Stanić.

Stanić je prije dolaska u Skopje branio za Crvenu Zvezdu, nakon čega prelazi u Grasshopers. Tamo je zaradio dvogodišnju suspenziju jer je na doping testu bio pozitivan na kokain.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.