Stanišić: Spremamo se za Premijer ligu
Foto: fkzvijezda09.com

Ambiciozni predsjednik tima iz Stanišića

Stanišić: Spremamo se za Premijer ligu

E. Dindić

Derbi Prve lige Republike Srpske za fudbalere u Krupi na Vrbasu danas su igrali Željezničar Sport Team i ekipa Zvijezde 09 iz Stanišića. U jednoj veoma zanimljivoj utakmici nakon 90. minuta nije bilo pobjednika.

Današnji susret zajedno su pratili Boris Stanišić ambiciozni predsjednik tima iz Etno Sela Stanišići, te Draško Ilić prvi čovjek Krupe, inače člana Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

"Spremamo se za Premijer ligu. Ekipu koju smo okupili ćemo "tesati kroz prvoligaško takmičenje, gdje je za nas svaka utakmica derbi. Paralelno sa ekipom, vrijedno spremamo i stadion u Ugljeviku gdje ćemo igrati svoje utakmice u Premijer ligi BiH, naravno ako izborimo plasman u viši rang", rekao je Stanišić. 

Draško Ilić prvi čovjek ekipe Krupe, želi da što prije obezbjedi opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Najvažnije da obezbjedimo opstanak, a sve preko je premija. Razmišljamo i korak dalje. Treba ulagati u infrastrukturu, omladinski pogon. I Zvijezda to veoma dobro radi, sigurno da će biti osvježenje u eliti iduće godine", rekao je Ilić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi