Stanko Mršić novi trener RNK Split

Stanko Mršić novi trener RNK Split

Edmir Škorić

Novi trener RNK Split je Stanko Mršić (57) koji je s klubom potpisao dvogodišnji ugovor, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u sjedištu mlađeg splitskog prvoligaša. 

Predsjednik RNK Split Slaven Žužul kazao je kako klub s Mršićem na trenerskoj klupi ima visoke ciljeve, a oni su stalno biti pri vrhu tablice 1. Hrvatske nogometne lige (HNL). 

"S Mršićem idemo u jedan novi početak", istaknuo je Žužul, dok je Mršić naglasio kako RNK Split ima potencijala za osvajanje pozicije na tablici 1. HNL koja vodi u europska natjecanje. 

Mršić je kao nogometaš svojedobno i igrao za RNK Split, a s 388 utakmica na kojima je evidentiran kao trener neke od momčadi 1. HNL, rekorder je među domaćim trenerima. 

Prije RNK Split Stanko Mršić je trenirao Cibaliu, Zadar, Šibenik, Varteks, Međimurje, Osijek te pulsku Istru 1961. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti