Stanković: Glavu gore, idemo dalje

Nakon poraza od Gane

Stanković: Glavu gore, idemo dalje

Adnan Beganović

Srbijanski reprezentativci teško su podnijeli poraz od Gane na otvaranju Svjetskog prvenstva, no i dalje su uvjereni da još uvijek imaju izgleda za prolaz u narednu fazu takmičenja.

"Razočarani smo, nismo iskoristili svoje šanse ali idemo dalje. Još uvijek je šest bodova u igri", rekao je Miloš Krasić, dok je kapiten Srbije Dejan Stanković izjavio:

"Početak je Svjetskog prvenstva i vidjelo se da smo imali respekt prema protivniku, ali smo postepeno dolazili do naše prepoznatljive igre. Neke stvari nam jednostavno nisu išle na ruku. Crveni karton Lukovića i čudne odluke argentinskog sudije su nas ukočili. Vjerujem u sebe, igrače i trenera. Svjestan sam da je sada sve duplo teže, ali moramo dignuti glavu i krenuti dalje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti