Stanković: Mihajlovića za selektora

Podržava prijatelja

Stanković: Mihajlovića za selektora

Veliki prijatelj i bivši klupski kolega, Dejan Stanković, podržao je eventualnu kandidaturu Siniše Mihajlovića za selektora Srbije.

"Ukoliko me pitate da li je Mihajlović spreman da preuzme selektorsku funkciju, ja smatram da jeste 150 odsto, jer je iza njega duga karijera i veliko iskustvo", rekao je Stanković i dodao:

"Najbitnije je da posjeduje ogromno znanje. Radio je sa vrhunskim stručnjacima u Italiji, ne manjka mu ni trenerskog iskustva, jer je prvo bio pomoćnik Mancinija u Interu, a potom i šef stručnog štaba u tri kluba".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti