Stara dama povisila ponudu, čeka se odgovor Schalkea
FOTO: EPA

Draxler na listi želja Juventusa

Stara dama povisila ponudu, čeka se odgovor Schalkea

Adnan Beganović

Njemački reprezentativac i fudbaler Schalkea, Julian Draxler, karijeru bi mogao nastaviti u Juventusu iako je prije par dana to izgledalo kao nemoguća misija.

Saigrač našeg Seada Kolašinca već duže vrijeme se nalazi na meti Juventusa, a navodno je Draxler postigao dogovor sa Starom damom, no realizaciju transfera kočio je Schalke.

Iz njemačkog kluba su odbili prvobitnu Juventusovu ponudu vrijednu 24 miliona eura, ali Stara dama nije odustala i ponudu je "podebljala" za dva miliona eura.

Odgovor iz njemačkog kluba se očekuje, a ukoliko Schalke prihvati Juventusovu ponudu, mladi njemački reprezentativac će potpisati ugovor na pet godina vrijedan 15 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.