Stara dama prati Meirelesa

Juventus u potrazi za pojačanjima

Stara dama prati Meirelesa

Poznato je da Juventus već traži pojačanja za iduću sezonu, a kao moguće rješenje u veznom redu se navodi Portugalac iz redova Chelsea, Raul Meireles.

Sportski direktor Juventusa, Fabio Paratici viđen je na Stamford Bridgeu u srijedu, na utakmici Lige prvaka između Chelsea i Benfice.

Smatra se da je Paratici pratio upravo Meirelesa koji je ušao sa klupe i postigao pogodak u sudačkoj nadoknadi za prolaz svoje ekipe u narednu fazu. U Juventusu su pratili i Hernanesa iz Lazija, međutim cijena od 30 miliona eura koju je postavila ekipa sa Olimpica, ih je natjerala da potraže alternative.

Meireles je u Chelsea stigao prošlog ljeta, a nakon otkaza koji je dobio Andre Villas-Boas, postoji mogućnost da će Stamford Bridge napustiti i 29-godišnji veznjak kom ugovor ističe 2015. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.