Trener Krupe

Starčević: Ako ništa, barem se časno oprostiti

E. Škorić

Krupa je danas ostvarila jako važnu pobjedu u 31. kolu Premijer lige i no i pored toga je ispala iz društva najboljih.

Trener Krupe Slobodan Starčević je zadovoljan zbog tri boda na Tušnju koja na njegovu žalost ne ostavljaju im izglede za ostanak u eliti.

"Prvo čestitam fudbalerima što su našli snage. Svi su nas već vidjeli u drugom rangu takmičenja, a mi smo odlučili do kraja odradit sve časno i pošteno", kazao je trener Krupe Slobodan Starčević, pa je dodao:

"Misim da smo danas odigrali maksimalno kvalitetno i korektno protiv jedne dobre ekipe kakva je Sloboda. Imali smo dosta i nerelizovanih kontri, možda je i zato razlog što smo tu gdje jesmo. Nadam se da ćemo ponoviti ovaj odnos prema igri i protiv Mladosti i GOŠK-a i ako treba, da se časno oprostimo od Premijer lige".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi