Starčević: Bili bismo zadovoljni i remijem

Trener Krupe pred Željezničar

Starčević: Bili bismo zadovoljni i remijem

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Na otvaranju drugog dijela sezone Krupa će na domaćem terenu ugostiti Željezničar, što će biti jedna od zanimljivijih utakmica 19. kola, a o očekivanjima pred meč govorio je Slobodan Starčević.

Trener Krupe vjeruje da će njegov tim nastaviti da igra dobre utakmice protiv velikih ekipa bh. fudbala. 

„Na neki način smo i promijenili sastav, jer smo u ovom prelazu ostli bez Jašarevića, Koljića i Milutinovića. U ovu utakmicu protiv Željezničara ulazimo dosta promijenjeni, da li ulazimo jači ili slabiji to će pokazati sama utakmici. Prvi u nizu je Željezničar, nadam se da ćemo nastaviti u kontinuitetu da igramo dobre utakmice protiv velikih ekipa bh. fudbala i nadam se da ćemo kroz takav pristup i takvu kvalitetu igre doći do dobrog rezultata. Smatram da je za nas i neriješen rezultat odličan“, kazao je Starčević u najavi utakmice.

Kapiten Krupe Aleksandar Vukotić očekuje tešku utakmicu.

„U goste nam dolazi ekipa koja je prva na tabeli, koja je u polufinalu Kupa, i jedan od kanditata za osvajanje Premijer lige BiH. Daćemo sve od sebe da na najbolji mogući način ostvarimo pozitivan rezultat i da se već u prvom kolu nađemo u prvih šest, što nam je i cilj ove sezone. Igrači su spremni za utakmicu i siguran sam da ćemo dati sve od sebe da dodjemo do željenog cilja“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica se igra u subotu s početkom 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti