Starčević: Imamo još dosta toga za pokazati

Trener Krupe

Starčević: Imamo još dosta toga za pokazati

Iako su mnogi smatrali da se neće najbolje snaći u Premijer ligi, banjalučka Krupa nastavlja da iznenađuje fudbalsku javnost u BiH. 

Ekipa Slobodana Starčevića u dva kola uknjižila je četiri boda, a prilično impresivna bila je u drugom meču u kojem je na strani savladana ekipa Metalleghea.

"Nakon dva odigrana kola možemo biti prilično zadovoljni i sa većom dozom optimizma ući u ostvarivanje naših ciljeva. Svjesni smo činjenice da nas očekuje dosta uzbuđenja i borbe u skraćenoj i jako kvalitetnoj Premijer ligi BiH", rekao je za SportSport.ba Slobodan Starčević, trener Krupe, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Najsmjeliji optimisti su priželjkivali ovakav bodovni saldo i on svakako imponuje, ali nas obavezuje da nastavimo kvalitetno raditi. Uvjeren sam da možemo još dosta toga pokazati. Sada nas očekuje okršaj sa Radnikom, gdje ulazimo sto posto spremni. Nadam se nastavku dobre serije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi