"Utakmice sa superligašima će pokazati na kom smo nivou"

Trener Krupe

"Utakmice sa superligašima će pokazati na kom smo nivou"

Fudbaleri Krupe uveliko se pripremaju za početak takmičenja u Premijer ligi BiH.

Banjalučani već drugu sedmicu vrijedno treniraju u Krupi na Vrbasu, a tako će biti sve do 27. juna, kada ekipa Slobodana Starčevića putuje na Zlatibor, na drugi dio priprema.

"Igrači rade odgovorno i motivisano, sa željom da se izbore za svoje mjesto i dalje budu sastavni dio kolektiva. Smatramo da se moramo pojačati sa bar još jednim iskusnim igračem u svakoj liniji. Ne žurirmo nigdje jer želimo dobru sagledati situaciju i odabrati najkvalitetnije", rekao je za Sportsport.ba Slobodan Starčević, trener Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Do 25. juna radićemo u Krupi na Vrbasu, a onda krajem mjeseca putujemo na Zlatibor gdje ćemo obaviti drugi dio priprema. Odigraćemo utakmice sa ekipama Spartaka i Mladosti, a na tu listu dodali smo i veoma kvalitetan sastav Javora. U pitanju su superligaši, utakmice sa njima pokazaće na kom smo nivou i šta sve trebamo popraviti do početka Premijer lige BiH", dodao je Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi